Fogyókúra alatt fokozott vitamin- és antioxidáns-szükségletünk van


fogyókúrához vitaminok

A fogyókúra során fokozottabban ügyelni kell a vitamin-, ásványianyag- és folyadékbevitelre, egyrészt, mert megváltozik az étrend, kevesebb és más összetételű tápanyagot veszünk magunkhoz, másrészt az eredményes fogyókúra szerves része a rendszeres mozgás, amely során a szervezet rengeteg folyadékot veszít, harmadrészt a fogyókúra pszichésen is igen megterhelő. Jó, ha felkészítjük, illetve folyamatosan támogatjuk szervezetünket megfelelő vitaminokkal és antioxidánsokkal a kúra során. Legjobb a sokféle gyümölcsből (gránátalma, áfonyák, szőlő, citrus, zöld-tea) készült antioxidáns étrend-kiegészítő, melynek komponensei fokozzák egymás hatását. A C vitamin segítségével bontja le és hasznosítja a szervezet a zsírokat, a fehérjéket és a szénhidrátokat, megakadályozva, hogy azok olyan helyen rakódjanak le, ahol nem igazán szeretnénk. Az antioxidánsok javítják a szervezet ellenálló-képességét, az anyagcsere folyamatokat, fokozzák a fizikai erőnlétet.
fogyokúra antioxidánsokkal

A folyamatos vízveszteségről (izzadás és légzés miatt) gondoskodni kell,
ezért napi kb. 2 liter folyadék utánpótlása mindenkinek szükséges. A fogyókúrához még többet ajánlunk, napi 10 pohár folyadékot, mert igen lényeges, hogy a szervezetből a méreganyagok kimosódjanak, így nem tudnak a zsírszövetekben elraktározódni.


A víz kalóriamentes, de egyfajta teltségérzetet is okoz. Ezért a fogyókúrás diéta nagyon fontos kiegészítője, segítsége a bőséges folyadékfogyasztás. Vigyázni kell azonban, hogy nehogy cukros üdítőitalokra szokjunk rá, mert az agyoncukrozott szörpök és szénsavas italok feleslegesen sok kalóriát tartalmaznak. Ha mindenképpen ízesíteni akarjuk ivóvizünket, akkor cseppentsünk citromlevet ivóvizünkbe. De ha ezt túl savanyúnak találjuk, akkor az elektrolitokat is tartalmazó gyümölcskivonatokat ajánljuk fogyasztani, amelyeket ha por vagy cseppek formájában hozzáadjuk a tiszta vízhez, kellemes ízt adnak és még antioxidánsokat, vitaminokat is tartalmazhatnak. Ilyen az Antioxant Cseppek, amely 5 antioxidáns gyümölcs kivonata, kívánatosabbá teszi a napi ivóvizet, kalóriamentesen pótolja a napi antioxidáns mennyiséget, a nyomelemeket, ami esetleg a diétából hiányzik.

Azoknak, akik fogyókúrájuk során egészségükre fokozottan akarnak vigyázni úgy, hogy ne veszítsék el energiájukat és immunrendszerüket is fel akarják turbózni, ajánljuk az ANTIOXANT étrend-kiegészítót. Lehet KAPSZULAKÉNT szedni, vagy a fent említett CSEPPEK formában. Mindkettő plusz-kalória nélkül ad erősítést szervezetünknek!


 

Ha meg akarod tudni a Garcinia-Arany mögött álló tudományt, azt, hogy milyen kisérletek igazolják az alkotórészeinek hatékonyságát, olvass tovább! (Kattints!)